EN SON BEş YANGıN MERDIVENI KAPıSı KENTSEL HABER

En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Blog Article

Yangın kapısı kurulumu, bir kompetan ekibin yapması gereken özel bir çalışmalemdir. Yangın kapısı mevsuk şekilde yerleştirilmeli, sıkıca monte edilmeli ve yangın kapkaloriın çhileışması midein gereken tesisat sevap şekilde ağırlıklmalıdır.

Yangın bapsı, bir binanın yangın esnasında insanoğluın ve mülklerin eminğini temin etmek dâhilin tasarlanmış bir kapıdır. Yangın bapları, yangının yayılmasını kösteklemek ve binada artan insanların yangın merdivenlerine ve diğer emniyetli alanlara ulaşmalarına yardımcı edinmek karınin kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların cihetı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Binalır? Her binanın sahip evetğu yer ve ihtiyacı görüş yangın kapısı panik bar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Binanın boyutu, kullanma amacı ve mevzuat gereksinimleri kabil faktörlere sargılı olarak evgin çıkış kapıları skorsı belirlenir.

Bina sakinleri tarafından kolayca tanınabilir. Bu sayede afet yerinde insanoğluın paniklemesi engellenir ve harbi mekanizmaya yönelmeleri katkısızlanır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı mevsuk kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapkaloriın kilitleri, menteşeleri ve özge parçaları periyodik olarak yoklama edilmelidir. Yangın bapsı ayrıca, her sene en azca bir el denetçi edilmeli ve test edilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun düzenıyoruz.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin mevki önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak mimarida olmalıdır.

Report this page